Home

Calluna Tuindesign is een gerenommeerd hoveniersbedrijf met de visie om uw tuin, werk- of woonomgeving van een optimale kwaliteit te voorzien. Het streven om een aangename plek te creŽren waar u goed kunt vertoeven is van groot belang. Zo staan kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel. Met een 27-jarig bestaan en 8 personeelsleden beschikt dit bedrijf over een hoge vakkundigheid. Er wordt al lange tijd met erg veel plezier gewerkt voor particulieren, bedrijven, instellingen, vve's en ministeries.

Het team bestaat uit:

  • Een aan de hogeschool Van Hall Larenstein afgestudeerd tuin- en landschaps-ontwerper en Bachelor Landscape & Environment Management (ing.)
  • Meerdere vakbekwame hoveniers
  • Technisch specialisten t.b.v. tuinobjecten

Hierdoor is er een breed scala aan werkzaamheden mogelijk. Dit uit zich in professioneel ontwerpen, het aanleggen, renoveren en het onderhouden van tuinen en buitenruimtes. Aanlegwerkzaamheden m.b.t. beplantingen, gazons, bestratingen, vijvers, waterelementen, watervallen, schuttingen, pergola's, trappen, verlichting, tuinkamers/overkappingen en tuinhuisjes behoren allen tot mogelijke opties. Daarnaast worden er onderhoudscontracten aangeboden waarbij uw tuin zomer- en winterklaar gemaakt kan worden. Het plegen van regulier onderhoudswerk om de verzorgdheid en kwaliteit van uw tuin of buitenruimte optimaal te houden behoort tevens tot de mogelijkheden. Voor vragen of advies kunt u vrijblijvend contact opnemen met familie Van Rossen, bedrijfseigenaren van Calluna Tuindesign.